Novosti

Novosti

ZAGREB CITY VESPA REGULARITY 15.4.2023.

Subota 15.4.2023. godine biti će zabilježen u našim analima po tome što se tog dana održao prvi    Vespa regularity   u Hrvatskoj.

U Zagrebu je ovog vikenda bilo prijavljeno 26 sudionika, određeni broj je odustao iz objektivnih razloga tako da je takmičenje u punom angažmanu odradilo 16 sudionika.

Tu su još i organizatori i suci, pa nas je ukupno bilo uključeno cca 25.

Svima, kako organizatorima tako i sudionicima je ovo bilo novina, ali su svi nakon završetka natjecanja i objave rezultata i proglašenja pobjednika, otišli kući puna srca i zadovoljstva.

Ovo je novi tip natjecanja koji uvodimo i nadamo se da će kroz određeno vrijeme zaživjeti i privući veliki broj sudionika.

Rezultate i pobjednike  možete pogledati  OVDJE   kao i   SLIKE SA SUSRETA

Novosti

“VESPA RALLY 60” – Vespa Klub Zagreb 2.7.2022

Davne 1962.god osnovan je prvi vespa klub na teritoriju bivše Jugoslavije,
sekcija Vespa klub Zagreb koja je djelovala pri AMD Rade Končar iz Zagreba.
Obnovom 2007.godine, Vespa klub Zagreb nastavlja tradiciju očuvanja starih vozila,
okupljanja vespa zaljubljenika, druženja, odlazaka na susrete, pomaganja u restauracijama itd…

Kako bi dostojno obilježili 60 godina od osnutka prvog vespa kluba na ovim prostorima,

Vespa klub Zagreb organizira vespa rally 60

Da bi bilo u znaku 60 rally će se voziti 60km,
Start u Zagrebu, kod kafića RETRO
Cilj u Gornjoj Stubici pod Gupčevom lipom.
Vozili bi na točno vrijeme, uz nekoliko check-point-ova gdje se bilježi prolaz.
Pobjednik bi bio onaj koji prođe zadanu rutu u točnom ili najbliže točnom zadanom vremenu.

Ručak i druženje u G. Stubici.

Popodne u grupama odlazak prema Zagrebu, preko Laza u Sesvete, caffe bar Quattro, na roštilj i nastavak druženja

Prijave za Rally 60 na :

https://www.vespaklubzagreb.hr/rally/prijava.php

Novosti

Slovespa 2022

Članovi Vespa kluba Zagreb posjetili su Slovespu 2022 koja je održana u Portorožu. Stiglo je 450 sudionika iz Slovenije, Hrvatske, Francuske, Italije, Srbije, BiH, pa čak i iz daleke Finske. Tijekom susreta održano je i izvlačenje tombole na kojoj je glavna nagrada bila Vespa primavera 125 75th limited edition koju je osvojio sretni Gašper iz Vespa kluba Ljubljana zahvaljujući papiriću, ili bolje rečeno srećki, koji je nosio broj 0540. Čestitke dobitniku!

Članovi Vespa kluba Zagreb pripomogli su u organizaciji, najviše pri regulaciji prometa tijekom vođenja službene kolone. Svi smo se sretno vratili u Zagreb, a na Facebook grupi objavljen je i video kojeg smo snimili u letu da možete vidjeti kako nam je bilo, evo linka: https://www.facebook.com/branimir.tomurad/videos/447605923835722

Do sljedećeg vespiranja! : )

Novosti

No depra after covid Party – Vespa Klub Zagreb 2022

Drage članice i članovi Vespa Kluba Zagreb

Budući su nam mjere za druženja popustili, vrijeme je zatoplilo, i svi smo željni malo druženja, objavljujem da ove godine priređujemo : 

“No depra after covid Party”

Mjesto događanja je Caffe bar QUATTRO u Sesvetama  u četvrtak  7.4.2022  god od 20:00 sati    https://goo.gl/maps/AagzPtxMiPm

Dobar roštilj, odlična atmosfera, i još bolji domaćin.

Već standardno, imati ćemo izdvojen prostor zatvorene terase, gdje ćemo odigrati turnir u pikadu, i u stolnom nogometu.  

:bira:

Klub će snositi trošak predviđen za hranu, a piće plaća svatko svoje prema naručenom.

Kako bi osigurali optimalnu količinu mesa za roštilj molim sve koji žele da se upišu u spisak  na forumu : https://www.vespaclubcroatia.com/forum/index.php?topic=17650.msg284530#msg284530

Svakako bi bilo dobro da znamo broj sudionika, do ponedjeljka  4.4..2022.

vidim ose

Predsjedništvo  VK Zagreb

Novosti

Vratimo Palčiće u Petrovu

Pozdrav svima,
kako mi kao ljubitelji Vespe i članovi Vespa Kluba Zagreb nemamo dresove nogometnih klubova, a silno želimo pomoći Bad Blue Boys-ima i Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” u njihovoj akciji odlučili smo na našoj službenoj stranici organizirati Aukciju Vespa dijelova i opreme kako bi prikupili sredstva za pomoć Palčićima.

https://www.facebook.com/groups/VespaClubZagreb

Continue reading “Vratimo Palčiće u Petrovu”

Priče

Posjet aerodromu Željava 30.6.2019.


Petnaestak članova Vespa kluba Zagreb, s nekoliko karlovačkih Vespaša, u dobrom je raspoloženju posjetilo vojni aerodrom Željava

VK Zagreb je klub koji njeguje opuštenost i slatku dozu lijenosti koju može prekinuti samo jedna dobra ideja. Milan Medić zvani Mićo, uzburkao je strasti kada je stakleno sjajnih očiju sjeo i napisao prijedlog s glavom i repom, onako vojnički, s idejom posjeta Željavi. Taj napušteni kompleks vojnog aerodroma specifičan je po tome što je kompleks doslovce ugrađen u planinu tijekom 10 godina izgradnje. Jasno, da sve prođe u redu, angažirali smo i stručnog vodiča. Continue reading “Posjet aerodromu Željava 30.6.2019.”

Od Predsjedništva

Božićni domjenak VK Zagreb 2018

Dragi članovi, Vespa kluba Zagreb.

Kao što izreka kaže “ bolje da nestane selo nego običaji “,  tako i  ove godine organiziramo  Božićni domjenak, druženje na kojem tradicionalno zaključujemo godinu,  zbrajamo utiske, razmjenjujemo iskustva, i sve ono što se događalo u 2018.godini.

 

Božićni domjenak će se održati dana 06.12. 2018  od  20.00h  u restoranu MekPers (Zagrebačka cesta 194 – Rudeš), Continue reading “Božićni domjenak VK Zagreb 2018”