Susreti

Otvaranje sezone – Slovespa 2018, Ptuj

U subotu, 21.4.2018, otvorili smo sezonu Vespa druženja prvim ovogodišnjim susretom u slovenskom Ptuju.
Vespa Klub Slovenija je, za 10. godišnjicu kluba, nakon tri godine pauze organizirao susret Slovespa 2018. Čestitamo našem prijateljskom klubu i želimo im uspjeh u daljnjem klupskom životu.
Čak 26 članova Vespa kluba Zagreb sudjelovalo je na susretu i nisu požalili.

Krenulo se u subotu ujutro u tri grupe. Dvije su iz istočnog dijela grada krenule rutom preko Zeline i Brezničkog Huma,  dok je treća, krenuvši sa zapada, odabrala rutu Zabok, Sv. Križ Začretje Lepoglava. Ideja je bila da se sastanemo u Vinici te zajedno stignemo u Ptuj.

Uz male probleme po putu, zbog pada našeg Albina kojem ovom prilikom želimo što brži povratak na Vespu, našli smo se na zbornom mjestu : jezero Ranca u Ptuju.
Uz nas, tu su bila mnoga poznata lica iz Zadra, Rovinja, Rijeke, Varaždina, Zagorja, Banja Luke, Beograda, Austrije i naravno domaćina iz Slovenije.
Vožnja gradom po prekrasnom sunčanom vremenu, uz povremeno stajanje za okrijepu duše i tijela, obilazak znamenitosti, starog grada itd…

Po povratku na jezero, ručak, natjecanje u spretnosti vožnje i naravno zabava uz otvoreni šank i muziku do noćnih sati. Ne treba napominjati da smo i u tom segmentu, tradicionalno, položili ispit  🙂

        

Hvala svim članovima koji predstavljali naš klub na ovom susretu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *