Od Predsjedništva

Članovima kluba

Dragi članovi, Vespisti, prije svega dragi prijatelji.

Ovim se putem ispred Predsjedništva VK Zagreb želim zahvaliti svima koji su svojim djelovanjem naš Vespa klub Zagreb učinili ljepšim mjestom.
Naše djelovanje kroz druženja, međusobnu pomoć i nesebično savjetovanje rezultiralo je ne samo bogato posjećenim zagrebačkim Vespa susretom, već i sudjelovanjem članova na susretima u Hrvatskoj i svijetu. Rastući broj Vespi koje naši članovi posjeduju, restauriraju i voze veliki je dar njegovanju tehničke kulture koji sve nas okuplja u jedno.

Ovo je ujedno i poziv na predblagdansko druženje koje će se održati dana 14.12. u restoranu MekPers (Zagrebačka cesta 194 – Rudeš). Svakako svoj dolazak prijavite na forumu ili odgovorom na mail. Na predblagdanskom druženju pokrećemo natjecanje za “Naj člana VK Zagreb”. Razmislite dobro za koga ćete glasati.

U siječnju 2018. održat ćemo “No depra party” u Caffeu Quattro u Sesvetama, mjesto prošlogodišnjeg domjenka i odigrati turnir pikada. Obzirom na pozitivne reakcije članova, bilo bi šteta ne ponoviti neobavezno i opušteno druženje u Quattru kojim je velika većina bila vrlo zadovoljna. O datumu i adresi bit će riječi na forumu, Viberu i web stranici.

Redovna Skupština VK Zagreb održat će se dana 8. veljače 2018. godine (o vremenu i mjestu održavanja naknadno), a ovim putem najavljujemo i vožnju za otvorenje sezone koja će se održati tijekom prvog sunčanog vikenda u ožujku, o čemu ćemo vas također sve obavijestiti kada, ako i čim nam Vakula to dopusti.

Uskoro očekujte još vijesti  stoga pratite forum i web stranicu.
Rado ćemo prihvatiti svaki prijedlog ili sugestiju koja može pomoći boljem radu Predsjedništva i djelovanju našeg Kluba, jednog od najstarijih Vespa klubova u Europi.

Dragi naši, vidim ose!
Branimir Tomurad
VK Zagreb, Tajnik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *