Od Admina

Nova web stranica kluba

Dragi članovi,
Evo napokon i nove web stranice kluba, koja je trenutno samo kostur onog što će nadam se vrlo brzo postati – naše virtualno okupljalište gdje ćemo čitati i javnosti predstavljati naša dostignuća u restauracijama i dalekim putovanjima, naše priče i putopise, naše savjete i iskustva. Tradicija našeg kluba nas tome obvezuje jer oduvijek su naši članovi bili pokretači Vespa scene ne samo u Zagrebu nego u Hrvatskoj i punu puno šire.

Od Predsjedništva se nadam ažurnosti u obavještavanju o mjestima i vremenu tjednih sastanaka te ostalih redovitih obavijesti kao i svih, za redovan klupski život važnih informacija.

Od članova se nadam člancima, putopisima, pričama o članstvu i klupskom životu te servisnim i restauracijskim savjetima i izvještajima. Ukoliko imate želju objaviti sadržaj bilo kakve vrste, zatražite od Predsjedništva da Vas ovlaste kao autora. Ako Vam je WordPress, programski alat u kojem se objave pišu nepoznat, pošaljite Vaše tekstove i fotografije na email adresu info@vespaklubzagreb.hr i iste ćemo u kratkom vremenu objaviti.

Unaprijed hvala na sudjelovanju u razvoju naše klupske web stranice.

Rafael Čuljak, web admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *